Dalo PC Service

Over Dalo PC Service

Dalo PC Service is een kleine onderneming en 7 dagen per week beschikbaar. Dit geeft als voordeel dat wij flexibel kunnen plannen, overdag en in de avonduren. Wij zullen u in begrijpbare taal te woord staan en transparant onze diensten verlenen.

Wij kunnen alle software diensten verlenen aan desktop, laptop en tablet systemen. Voor desktop- en laptop computers is professionele hardware reparatie met garantie mogelijk. Onze specialiteit is het verwijderen van virussen en malware met preventieve maatregelen.

Tevens ruime ervaring in netwerken uitbreiden bij u thuis of op kantoor.
Professionele installatie van NAS servers en WiFi netwerken vergroten zodat in elke ruimte een perfect draadloos signaal ontstaat.

Dalo PC Service werkt niet met een call center, zodra de klant telefonisch contact opneemt wordt deze te woord gestaan door de monteur. De kans op misverstanden wordt hiermee bijna uitgesloten.
Wij geven direct op maat reparatie advies en indien nodig kan er een afspraak worden gemaakt voor hulp op locatie. Doorgaans kunnen wij binnen 24 uur bij u langs komen of hulp op afstand bieden.

Met het keurmerk ICT Waarborg heeft u als klant de zekerheid van een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Bekijk hier ons ICT Waarborg certificaat.

  • 7 dagen per week beschikbaar
  • Laptop en Desktop PC Service
  • Expertise in Virus en Malware Preventie
  • Professionele netwerk service
  • Persoonlijk contact met de monteur
  • Hulp op Afstand door heel Nederland

Graag ontvangen wij reacties van klanten en kunt u eerdere beoordelingen nalezen via Beoordeel Servicebedrijf.